Ponovo na parketu sve selekcije

Napokon lijepa vijest,

 

Ministarstvo porodice, omladine i sporta obavjestilo je sve sportske saveze da će, poštujući predložene mjere zdravstvenih institucija, te Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, od 18. maja moći da obavljaju aktivnosti koje obuhvataju trenažni proces.

 

Sa nestrpljenjem smo dočekali Odluku da se otpočne sa trenažnim ciklusom i iskreno se veselimo i radujemo nastavku rada svih selekcija. Tokom sedmice pre početka koji je planiran za 18.05. jasno će mo definisati sve potrebno grupe, termine i satnicu i iste ćemo objaviti do početka. 

 

ORK/ŽRK Laktaši kreće sa treninzima 18.05.2020. godine.

 

U takmičarskoj sezoni 2020/2021 nas očekuje puno utakmica sa svim selekcijama, Druga muška liga RSRS seniori, Liga mladih RSRS dječaci u kategorijama 2006 i mlađi, 2008 i mlađi i 2010 i mlađi dok će djevojke nastupati u Ligi mladih za djevojke u kategorijama 2006 i mlađe, 2008 i mlađe te 2010 i mlađe,te ligi mlađih kategorija RS Vojvodine i koje takmičenje će biti jasnije po donošenju jasnih smjernica nadležnih organa Republike Srpske.

  

 

 

 

 

6 Trofej Laktaša se održava po planu u jasno definisanom terminu i zbog pandemije to će biti prvo zvanično takmičenje koje očekujemo sa nestrpljenjem. Sve ostale klubske aktivnosti biće jasnije po okončanju vanrednog stanja i prestanka pandemije koja nas je sve sprečila u normalnom funkcionisanju.

 

VIDIMO SE U DVORANI I SAMO JAKO......