Postani član kluba

Poštovani članovi,roditelji, simpatizeri, ljubitelji rukometa i sporta, dragi prijatelji ORK/ŽRK LAKTAŠI.

Prije nekoliko godina uspješno smo organizovali i realizovali prodaju članskih karata u cilju nabavka sportske opreme za sve članove kluba koji su istu dobili besplatno, tako i ove, ORK/ŽRK LAKTAŠI je počeo sa prodajom članskih karti za sezonu 2020/2021 sa istim ciljem.

Cijene članskih karti su 20 KM SREBRENA i  50 KM ZLATNA uz koju se dobija klubska majica.

 

Kupovinom neke od ovih članskih karti postajete član ORK/ŽRK LAKTAŠI, a ujedno dajete doprinos u razvoju rukometa i ORK/ŽRK LAKTAŠI, a takođe ostvarujete pravo na popust prilikom kupivine od 10 do30% na sve proizvode u prodavnicama robne marke GBT u prodavnicama GBT. Klub je u cilju povećanja utakmica i takmičarskih aktivnosti djece dobio saglasnost Rukometnog savez Vojvodine za učešćem u Ligi mlađih kategorija Vojvodine i u sezoni 2020/21 uzećemo učešće u punom kapacitetu i sa šest selekcija, tri muške i tri ženske kategorije 2006 i mlađi, 2008 i mlađi, i 2010 i mlađi.Cilj prikupljanja sredstava putem prodaje članskih karti je da jednoobrazno obučemo i pripremimo naše selekcije za takmičenje bez dadatnog opterećenja roditelja.

 

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu članske karte, možete istu obezbjediti potvrdom i rezervacijom na službenoj facebook stranici ili na kontakt broj trenera koji je upisan na službenoj stranici kluba.

Vaša fotografija uz vašu saglasnost sa članskom kartom će biti objavljena na službenoj stranici ORK/ŽRK LAKTAŠI, zajedno sa ostalim članovima koji su kupili člansku kartu,i javno će mo objaviti ukupno prikupljeni iznos,te realizaciju utrošenih sredstava.
Svake godine nas je sve više.
Postanite član naše plavobijele porodice.

Budi dio ORK/ŽRK LAKTAŠI.
Sportski pozdrav.

UPRAVA ORK/ŽRK LAKTAŠI