PRELIJEP VIKEND U AJDOVŠČINI I SLOVENIJI

         Danas su naši momci u Sloveniji odigrali nekoliko utakmica u sve tri kategorije. Svi su zadovoljni nastupom naših rukometaša. A mi smo izuzetno zadovoljni gostoprimstvom naših domaćina RK Col sa predsjednikom kluba i trenerom Brankom Lebanom i njihovim saradnicima koji su za naše momke obezbijedili ugodan boravak tokom odigravanja utakmica, obezbjedili voće, sokove i ručak , a nakon utakmica i izlet u planinsko mjesto Podkraj, gdje su nas ugostili i divni ljudi iz Okrepčevalnice Likar.

 

  

        Velika im hvala na tome, prijateljstvo i obostrano druženje biće nastavljeno, a očekujemo i njihov dolazak na naš međunarodni rukometni turnir TROFEJ Laktaša, a mi ćemo znati da im uzvratimo gostoprimstvo i prelijep osjećaj da ste kod prijatelja te da se osjećamo kao kod kuće. Veliki Respekt za njih i još jednom Hvala! Trudimo se da se naša djeca osjećaju ugodno i lijepo i dobbrodošlo gdje god da odemo. Nakon Makedonije i Slovenija nas je oduševila! Vidimo se uskoro u zajedničkom druženju!

 

  

 

Ako nekoga put nanese kroz ovaj kraj imaju izuzetne specijalitete ali i odlične pice. Hvala domaćinima na svemu i na poklonima.