Propozicije škole rukometa

 

 

PROPOZICIJE

 

ŠKOLA RUKOMETA

 

1. Škola rukometa je organizaciona cjelina u okviru Omladinskog rukometnog kluba „Laktaši“ iz Laktaša.

 

2. Škola rukometa radi po planu i programu, koji je izradio stručni tim škole rukometa koji je odobrio Predsjednik Kluba.

 

3. Školu rukometa čine primarne selekcije uzrasta od 6 do 18 godina.

 

 4. Cilj i zadaci škole rukometa su da preko opštih i specifičnih sadržaja i postupaka doprinese pravilnom razvoju funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, a preko tehničkih i taktičkih elemenata u rukometu doprinese razvoju motornih navika karakterističnih za rukometnu igru i tako ih pripremi za seniorsku selekciju ORK Laktaši. Takođe cilj škole rukomet je da doprinese pravilno vaspitanju i razvoju moralno voljnih i drugih osobina ličnosti, što će uticati da se formira svestrana i zdrava ličnost.

 

5. Početna faza treniranja podrazumeva od dva do tri treninga i utakmica sedmično, a starije selekcije od tri do pet treninga i utakmica sedmično.

 

6. Sve selekcije škole rukometa, po uzrastu se takmiče u ligi mladih RS RS, ligi mlađih kategorija Regionalnog rukometnog saveza Banjaluke i ligi BiH.

 

7.Upis novog člana se vrši potpisivanjem pristupnice, jednog od roditelja. Potpisivanjem pristupnice podrazumeva se da je roditelj upoznat i saglasan sa propozicijama Škole rukometa.

 

8. Visina mjesečne školarine za kalendarsku 2017. godinu, za sve selekcije je 30.00 KM. PRVA NEDELJA TRENIRANJA JE BESPLATNA!

 

9. Školarina se plaća do 10. u mjesecu, za tekući mjesec.

 

10. Školarina uključuje: troškove obezbeđenja terena i sala za treninge, nadoknadu za trenerski rad, opremu za trening (lopte, markere, rekvizite, majice za trening), opremu za takmičenje (dresovi).

 

11. Školarina ne uključuje: redovne godišnje ljekarske preglede, troškove učešća na vanrednim takmičenjima, troškove priprema, učešće na kampovima i pozivnim turnirima.

 

12. Roditelji koji u školi rukometa imaju više od jednog deteta, imaju pravo na umanjenje školarine za drugo dete 50 %.

 

13. Istupanje iz škole vrši se potpisivanjem zahtjeva od strane roditelja, uz prethodno vraćanje zadužene klupske opreme i izmirenjem svih dugovanja. Obaveza plaćanja školarine prestaje danom podnošenja zahtjeva za istupanje iz škole rukometa.

 

 

 

 

PREDSJEDNIK KLUBA

 

 Jošić Željko