UPIS NOVIH ČLANOVA

    Pandemija korona virusa napravila je pometnju širom sveta i sve aktivnosti i takmičenja su otkazani, a tako i na našem području i klubu,  protiv Kovida-19 nevidljivog protivnika nije se lako boriti. Protiv vidljivih protivnika pogotovo kada znate šta hoćete i možete i šta imate iza sebe jednostavno se boriti , a kad se borite rezultat jednostavno mora biti vidljiv. U klubu smo podvukli crtu, nastavljamo dalje punom parom od septembra i nove školske godine.

 

    SPORT neće biti isti, kao i sve drugo u našim životima mora proći određeno prilagođavanje na novonastalu situaciju. Koliko će to trajati nitko ne zna, ali svima nama mora biti jasno da naši životi neće biti isti. Mi smo spremni za nove početke i aktivnosti, idemo dalje i nema stajanja, nova stara priča, ali novi treneri i iznenađenje jako poznati rukometaši sa vrhunskim rezultatima uz klub, ali otom potom, mi nastavljamo gdje smo stali i idemo još jače, vidimo se u dvorani:

 

    

 

Ovim putem pozivamo sve klince i klinceze godišta 2010 i mlađe da budu dio sportskog kolektiva ORK / ŽRK LAKTAŠI, mi trajemo 11 godina i iza nas su rezultati!