ŽRK Laktaši /ko dolazi, MI/

Ha, imali smo mali tehničkih problema, ali mi nastavljamo punim gasom. Nakon nekoliko predivnih dana provedenih sa mališanima u Osnovnoj školi dr. Mladen Stojanović, iako je bilo naporno jer se radilo umaloj sali sa puno mališana, dječaka i djevojčica, nije nam žao, uradili smo divnu stvar, KLUB je sve brojniji i muški i ženski. Interesovanje je veliko i stalno nam pristižu novi drugari. Ozbiljan rad i trud daje i rezultate, svakim danom je sve više djevojčica, i čini nam se što je vidljivo i na njihovim licima, radosno i sa voljom dolaze na trening, što nam je izuzetno drago, jer mi rastemo. Nakon organizovanog odlaskai ljekarskog pregleda za sve u Zavodu za medicinu rada i sporta, dogovorili smo i pregled kod ortopeda, koji je zakazan za petak, 14.06.2019 u vremenu od 10.00 do 14.00 časova. Vođenje računa o zdravlju naše djece i pravilnom razvoju je naš prioritet. 

 

Naravno, trudimo se da i nagrađujemo naše drugare, za redovan dolazak na treninge, zalaganje na treningu, ispravna realzacija zadatih vježbi i sl. Svaki trening dodjeljujemo majice, flašice za vodu, lopte, a uskoro i patike. Takođe smo sa našim curicama dogovorili izradu maskote ženskoga kluba i ona je otpočela. Nagrada za dizajn je trenerka. Biće nagrada, i biće za sve, zahvalnost, trud i rad treba uvijek vrednovati, tu se ne greši.

 

Slijede I utakmice, turniri, putovanja, ali  ….. lagano I polako, bićemo najjači!

 

Bez obzira što imamo puno dječaka ovim putem pozivamo sve koji razmišljaju da li je rukomet sport za njih, mi kažemo jeste , dođite i probajte bez obaveze, mjesec proleti za tren, i vidite, nakon toga sigurni smo ostajete!

 

POZIVAMO SVE DJEVOJČICE 2012 GODIŠTA I STARIJE DA NAM SE PRIDRUŽE, ONE KOJE SU BILE RASPOLOŽENE DOK SMO BILI U ŠKOLI  ARODITELJI NISU BILI ZA RUKOMET, RODITELJE MOLIMO DA IH DOVEDU DA POKUŠAJU, RUKOMET JE PREDIVAN SPORT, DOĐITE  I BEZ OBAVEZA, PITAJTE ONE KOJE TRENIRAJU, NEĆETE POGREŠITI, VIDIMO SE! ŽRK LAKTAŠI